Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής Κύνθια

Τρόποι Αποστολής


 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει.

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Acs Courier & Speedex Courier .

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη μέρα και εκτελούνται. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο , σας ενημερώνουμε τηλεφωνικός. (Χρόνος καθυστέρησης maximum 4 εργάσιμες για την εκτέλεση της παραγγελίας)

Για προορισμούς εντός Αττικής επιτυγχάνεται παράδοσή την επόμενη εργάσιμη μέρα από την εκτέλεση της παραγγελίας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς), η παράδοση επιτυγχάνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών ενώ για τις απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης επεκτείνετε απο 1 έως 3 εργάσιμες ημερες. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) στο site:  www.speedex.gr.

Για αποστολές στο εξωτερικό οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού. Δείτε τις γεωγραφικές ζώνες και τους χρόνους παράδοσης των χωρών από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, στο site :  www.speedex.gr.

Η www.e-kynthia.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα:

  • Για αγορές άνω των 30 € ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής
  • Για αγορές κάτω των 30 € έξοδα αποστολής 3 €
  • Έξοδα αντικαταβολής 2 €
  • Εάν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο υπάρχει extra χρέωση
  • Τα δέματα αποστέλλονται δωρεάν με την Acs Courier & Speedex courier από Δευτέρα - Παρασκευή 9 π. μ. - 3 μ. μ.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας:

Η χρέωση είναι ανά περίπτωση

 

Τρόποι Πληρωμής


 

  1. Με Paypal  :  Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.
  2. Με αντικαταβολή  :  Μπορείτε να πληρώσετε στον διακομιστή της courier κατά την παραλαβή των προϊόντων στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
  3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό  :  Σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

         Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

          Alpha Bank: 175-00-200 200 7551 (I.B.A.N.: GR740 140 1750 17500 200 200 7551) Δικαιούχος ΚΕΦΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

          Εθνικη: 126 40124884  (I.B.A.N.: GR690 110 126 00000 126 40124884) Δικαιούχος ΚΕΦΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

          Πειραιώς : 6632 165666 265  (I.B.A.N. : GR66 0171 6320 0066 3216 5666 265) Δικαιούχος ΚΕΦΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προσοχή } Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας σας θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας και να μας το αποστείλετε το αντίγραφο με e-mail για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.