Προφίλ Κύνθια

 

Λίγα λόγια για εμάς… …

 

Η ελληνική επιχείρηση κοσμημάτων «ΚΥΝΘΙΑ Prestigious Innovative Design» δραστηριοποιείται στον λαμπερό κόσμο του κοσμήματος από το 2000 , όταν ο Γιώργος Κεφαλάς άνοιξε ένα μικρό εργαστήριο στο Περιστέρι. Με όρεξη για δημιουργία , έντονο πάθος, ενθουσιασμό και αγάπη για το κόσμημα κατάφερε να μεγαλώσει το εργαστήριο και να το μεταφέρει σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας εξοπλίζοντας το με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και να οδηγήσει την εταιρεία μέσω μια επιτυχημένης πορείας στην απόλυτη αναγνώριση, τόσο στο χώρο της τέχνης του κοσμήματος όσο και στον επιχειρηματικό τομέα.

 

Λατρεύοντας την τέχνη από τα βάθη της ψυχής μας και δημιουργώντας μοναδικά χειροποίητα ελληνικά κοσμήματα από ασήμι καταφέραμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των κοσμηματοποιών και να τα προωθήσουμε στις καλύτερες βιτρίνες τόσο του ελλαδικού χώρου όσο και των ξένων κοσμηματοπωλείων φιλοδοξώντας να συμβάλουμε τα μέγιστα στην αύξηση των πωλήσεων τους.

 

Τα κοσμήματα Κύνθια εμπνευσμένα από τον φυσικό πλούτο και τον πολιτισμό μας , την ελληνική παράδοση  και ιστορία προσπαθούν με πρωτότυπες , εντυπωσιακές και μοντέρνες προτάσεις να ανταποκριθούν στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους. Γεμάτα μαγεία και μυστήριο από την αρχαία μυθολογία προσπαθούν να ενσαρκώσουν τα νεανικά αδάμαστα στοιχεία που υπάρχουν μέσα σε κάθε γυναίκα και να κερδίσουν τον θαυμασμό της. Άλλωστε , η πορεία του ελληνικού κοσμήματος έχει ξεκινήσει από την αυγή του ελληνικού πολιτισμού , έτσι και εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε ένα μυθικό τίτλο στην επιχείρηση μας ονομάζοντας την ΚΥΝΘΙΑ που σημαίνει Θεά Του Φεγγαριού.

 

Η συνάρτηση της ποιότητας , του σχεδιασμού και της προσιτής τιμής είναι αυτά που οδήγησαν τα κοσμήματα Κύνθια να καθιερωθούν στην Ελληνική και διεθνή αγορά και να χαρίσουν εμπιστοσύνη σε όλους τους συνεργάτες μας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τους πελάτες μας φαίνονται μέσα από τις σχέσεις που δημιουργούμε μαζί τους, αφού είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις προκειμένου να καλύψουμε κάθε ανάγκη της σύγχρονης αγοράς. Άλλωστε , το κόσμημα είναι αυτό που συντροφεύει τον άνθρωπο σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής του.