Πληροφορίες Παράδοσης

Πληροφορίες Παράδοσης


 

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Acs Courier & Speedex Courier .
Οι παραγγελίες που δεχόμαστε επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη μέρα και εκτελούνται. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο , σας ενημερώνουμε τηλεφωνικός. (Χρόνος καθυστέρησης maximum 4 εργάσιμες για την εκτέλεση της παραγγελίας)

Για προορισμούς εντός Αττικής επιτυγχάνεται παράδοσή την επόμενη εργάσιμη μέρα από την εκτέλεση της παραγγελίας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς), η παράδοση επιτυγχάνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών ενώ για τις απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης επεκτείνετε από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) στο site :  www.speedex.gr.

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Για αποστολές στο εξωτερικό οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού. Δείτε τις γεωγραφικές ζώνες και τους χρόνους παράδοσης των χωρών από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, στο site :  www.speedex.gr.