Επιστροφές Κύνθια

Πολιτική επιστροφών


 

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από το μέγεθος ή το μοντέλο που παραγγείλατε, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να το επιστρέψετε εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή  χωρίς να έχουν φορεθεί, αλλοιωθεί ή λερωθεί  τόσο τα προϊόντα όσο και  οι συσκευασίες τους. Επίσης, θα πρέπει να μας επιστραφούν όλα τα συνοδευόμενα έντυπα (απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο, εγγύηση, εγχειρίδιο λειτουργίας κτλ) και να αποσταλεί με ασφαλή συσκευασία  ώστε να μη φθαρεί κατά τη μεταφορά του. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος. Επιπλέον επιστροφές δεν γίνονται αποδεχτές εάν έχει γίνει ειδική παραγγελία του προϊόντος, ή έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη  και εάν τα προϊόντα έχουν φθορές που προκλήθηκαν κατά το άνοιγμα τους, για τις οποίες η ευθύνη επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω το κατάστημά μας δε θα δεχθεί την επιστροφή.  Σε οποιαδήποτε περίπτωση για online παραγγελίες ο πελάτης οφείλει πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνεί με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, είτε μέσω τηλεφώνου (τηλ : 210 5776791), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@e-kynthia.gr για να δοθούν οι σχετικές οδηγίες.Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη φόρμα επιστροφής.

Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος , το κόστος επιστροφής και το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξετε για αντικατάσταση επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.